Prova på presentation - Konceptdesign och Visual Merchandising

Plats Stockholm

En Visual Merchandiser arbetar med att skapa säljande miljöer - allt från butiker och popup-shopar till mässmontrar. Välkommen på en presentation av vårens utbildning. Ställ dina frågor och träffa kursledaren.

Boka nu

Hur arbetar en Visual Merchandiser? Sofia Andrén, huvudlärare på utbildningen Diplomerad Konceptdesigner - Visual Merchandising, har gedigen erfarenhet från butikskedjor, popup-butiker och stadscentrum. Hon berättar om vad arbetet som Visual Merchandising innebär och visar exempel på säljmiljöer och butikskoncept. Sofia ger dig en introduktion till vårens utbildningen och de olika delarna som kursen är uppdelad i.

Anmälan

Föredraget är kostnadsfritt och sker i våra lokaler i Stockholm. Anmäl dig här via webben så får du en kallelse med information om rum. Om det är fullbokat så rekommenderar vi dig att anmäla dig som reserv så kontaktar vi dig om plats uppstår. 

Höstens utbildning start 24/9

Kursen "Diplomerad Konceptdesigner - visual merchandising" går en gång i veckan i en termin i klassrum i Stockholm. Förutom Sofia Andrén medverkar gästföreläsare som Peter Scherr från PopUp Agency.

Citat från tidigare deltagare på diplomutbildningen:
"Fantastisk lärare. Inspirerande, coachande, peppande, rolig och tydlig. Guldstjärna."
"Läraren sprider glädje, idéer och brinner för sitt yrke som Visual Merchandiser och lärare. En förebild för mig, verkligen!"
"Jordnära och tydlig lärare. Driven i att få alla att trivas och känna delaktighet."
"Toppenlärare, mycket energi."
"Sofia är guld."
"Upplägget är bra. Intensivt och lärorikt."

 

Kursledare

Sofia Andrén

Sofia Andrén är Visual Merchandiser, konceptdesigner, inredare och stylist och har arbetat med att designa och utveckla butiksmiljöer och bostäder under många år.

Sedan 2014 är hon huvudlärare för utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser på Folkuniversitetet i Stockholm, och från hösten 2019 även för utbildningen Diplomerad Inredningskonsult.

Sofia har under åren utbildat många kreativa elever i visual merchandising, homestyling och inredning. Sedan 2014 driver hon också bolaget Hi Five Studio.

Sofia Andrén

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
21 aug 2024 - 21 aug 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
ons 21 aug 2024 kl 18:15-19:00
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118606
Pris
0 kr