Inredning & Homestyling

Plats Södertälje

Här har du möjlighet utveckla ditt heminredningsintresse! Här kan du också lära dig att inreda enligt Feng shui eller få veta hur du bäst ”stylar” ditt hem inför en visning.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Inga särskilda förkunskaper krävs och kursen passar både dig som är intresserad av heminredning som hobby och dig som vill lära dig grunderna för vidare utbildning eller arbete inom inredning och homestyling. Denna grundkurs är mest för det egna hemmet. Fortsättningenskursen - som kan erbjudas vid förfrågning - är en fördjupning, till dig själv som deltagare men även gentemot kund. Har man gått fortsättningen kan du jobba mot kunder/starta eget.

Mål

Lära dig att hitta balansen med färger, former och olika material i hemmet.

Kursinnehåll

  • Färg- och formsättning
  • Möblering
  • Belysning
  • Feng shui
  • Homestyling

Intyg ges vid kursens slut för den som önskar.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kursen, ta med blyertspenna, radergummi, linjal samt block.

Kursupplägg


Vi träffas lö+sö+lö. Ta gärna med egen matsäck/lunch.

Ledare:

Anne Pettersson är utbildad inredare och driver eget företag i Norrköping. Anne gillar mest att se hur vår omgivning kan påverka oss positivt och att inreda personligt till sina kunder.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Medverkande

Anne Pettersson

Mitt mål i mitt liv är att få hjälpa människor och djur att ha det bra. Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Mycket handlar om att skapa balans i ditt inre och i vår omgivning.

Jag är utbildad inredningskonsult, certifierad healer, medial vägledare och djurkommunikatör. Just nu håller jag kurser och tar även emot klienter som vill ha min hjälp.

Anne Pettersson, lärare i Inredning, Klädsömnad, Hitta ditt inre lugn

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
17 apr 2021 - 24 apr 2021
Lö 10:00 - 15:15
Sö 10:00 - 15:15
Tillfällen
3
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
18
Kurs-ID
1091114
Pris
1975 kr