Inredning/Homestyling Grundkurs

Plats Norrköping

Här kan du utveckla ditt inredningsintresse. Lär dig inreda enligt Feng shui med Folkuniversitetet i Norrköping. Här får du kunskap om hur du bäst stylar ditt hem inför en visning eller skapar din personliga prägel.

Boka kursen nu

Målgrupp

Inga särskilda förkunskaper krävs. Kursen passar både dig som har inredning som hobby och dig som har planer att vidarutbilda dig inom området.

Mål

Lära dig att hitta balansen med färger, former och olika material i hemmet.

Kursinnehåll

  • Färg- och formsättning
  • Möblering
  • Belysning
  • Feng shui
  • Homestyling

Intyg ges vid kursens slut för den som önskar.

Kursmaterial

Kursmatrial ingår inte i kursen. Ta med blyertspenna, radergummi, linjal samt block.

Om Covid-19

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla ett säkert avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk. Om du uppvisar symptom på covid-19 (feber, hosta – se www.1177.se för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din utbildning eller kurs.

Kursledare

Anne Pettersson

Mitt mål i mitt liv är att få hjälpa människor och djur att ha det bra. Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Mycket handlar om att skapa balans i ditt inre och i vår omgivning.

Jag är utbildad inredningskonsult, certifierad healer, medial vägledare och djurkommunikatör. Just nu håller jag kurser och tar även emot klienter som vill ha min hjälp.

Anne Pettersson, lärare i Inredning, Klädsömnad, Hitta ditt inre lugn

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
07 mar 2022 - 11 apr 2022
Må 18:00 - 20:15
Tillfällen
6
Studietimmar
18
Kurs-ID
1116824
Pris
1675 kr