Inredning och styling för hemmiljö (fortsättning)

Plats Kungsbacka

Kursen är tänkt som en fortsättning på våra grundkurser men kan också läsas fristående om du redan har goda förkunskaper.

Boka kursen nu

Mål

Kursen går igenom grundläggande moment inom inredning med utgångspunkt i offentlig miljö som med lätthet kan flyttas över till hemmiljö. Efter kursen ska du känna trygg i dina inredningsval.

Målgrupp

Kursen för dig som har ett stort inredning och styling intresse och vill lära dig att omsätta ditt intresse till verklighet.

Innehåll

Teori varvas med praktiska uppgifter, det förekommer även hemuppgift.
  • Färglära
  • Moodbord och koncept
  • Trender och inredningsstilar
  • Stilleben
  • Målgrupp och tema
  • Styling

Kursledare

På Folkuniversitetets har vi kursledare som är utbildade och yrkesverksamma inom sina fält.

Litteratur och material

Kompendier och övningsuppgifter ingår i kursen liksom en del gemensamt material. Inför kursstart får du en materiallista med material som behöver införskaffas för kursen.

Kursledare

Anna Bülow

Anna Bulow är projektledare, interior designer och textilformgivare som sedan 2007 har hjälpt tusentals uppdragsgivare att inreda hem inför försäljning samt att inreda privata bostäder och kontorsmiljöer.

Anna är utbildad i textilformgivning, måleri, skulptur, arkitektur och konsthistoria vid Carl Malmstens, Capellagården och vid Stockholms universitet. 2012 startade Anna en egen Inredningsstudio eller eget inredningsföretag efter 5 år som In House Stylist på Stadshem. Vi sidan av sitt egna företagande undervisar Anna på Folkuniversitetet.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
10 feb 2021 - 17 mar 2021
On 17:30 - 20:30
Tillfällen
6
Plats
Norra Torggatan 8, 43430 Kungsbacka
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1088769
Pris
2475 kr