Tema inredningstrender

Plats Jönköping

Du får följa med på en resa om trender inom heminredning år 2020, men även om trenderna för 2021. Åsa presenterar färgskalor, mönster, material, stilar och mycket mer.

Boka reservplats
I denna föreläsning presenterar Åsa årets färgskalor, mönster, material, stilar och mycket mer. Vi kommer även presentera vad som väntar inför år 2021.

Kursledare

Åsa Andreasson driver inredningsbyrån Kreativa Kvadrat med 25 år i inredningsbranschen, främst inom IKEA i Sverige och utomlands. Utbildad Interior Designer och Visual Merchandiser. Älskar det personliga mötet och att skapa en lösning som uppfyller just dina behov och önskemål på bästa sätt. Att skapa ett hem eller en arbetsplats att längta till!

Kursen hålls i Kreativa Kvadrats mysiga lokaler på Tändsticksområdet på Friendly corner.

Åsa Andreasson

Åsa Andreasson driver inredningsbyrån Kreativa Kvadrat med 25 år i inredningsbranschen, främst inom IKEA i Sverige och utomlands. Hon är utbildad Interior Designer och Visual Merchandiser.

Åsa älskar det personliga mötet och att skapa en lösning som uppfyller den specifika kundens behov och önskemål på bästa sätt. Att skapa ett hem eller en arbetsplats att längta till! Hennes specialistkompetens är att få det personligt och hemtrevligt genom att skapa en bra helhet som känns "du"!

Åsa driver även Jönköpings mysigaste co-working office, Friendly corner, på Tändstickområdet. Där finns även ett litet showroom, pop-up butik och en fotostudio. Samtliga av Åsas kurser kommer att hållas i dessa lokaler.

Åsa Andreasson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
24 sep 2020 - 24 sep 2020
To 18:00 - 20:00
Tillfällen
1
Plats
Tändsticksgränd 36, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1078738
Pris
450 kr