Inred ditt rum

Plats Jönköping

Vad är viktigt att tänka på för att skapa ett rum med en genomtänkt helhet? Här får ni en kurs som hjälper er att inreda ett rum för att trivas och må bra i.

Boka kursen nu

I den här kursen går Åsa igenom vad som är viktigt att tänka på för att skapa ett hemtrevligt och harmoniskt rum med en genomtänkt helhet. Du väljer ut ett rum som du vill ha hjälp med och kommer att få skapa din egen moodboard under dagen.

Mål

Målet är att lära dig grunderna inom heminredning och styling. Kursen består av föreläsningar, praktiskt arbete, skapande av moodboards samt gemensamma diskussioner.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om hur man skapar ett harmoniskt och personligt hem med hjälp av färg, material, ljussättning och textilier.

Studiematerial

Kompendium ingår i kursavgiften. Du behöver ha med dig några inredningstidningar. Övrigt material finns att låna.

Kursledare

Åsa Andreasson driver inredningsbyrån Kreativa Kvadrat med 25 år i inredningsbranschen, främst inom IKEA i Sverige och utomlands. Utbildad Interior Designer och Visual Merchandiser.

Åsa älskar det personliga mötet och att skapa en lösning som uppfyller just dina behov och önskemål på bästa sätt. Att skapa ett hem eller en arbetsplats att längta till!

Lokal

Kursen hålls i Kreativa Kvadrats mysiga lokaler på Tändsticksområdet på Friendly corner.

Åsa Andreasson

Åsa Andreasson driver inredningsbyrån Kreativa Kvadrat med 25 år i inredningsbranschen, främst inom IKEA i Sverige och utomlands. Hon är utbildad Interior Designer och Visual Merchandiser.

Åsa älskar det personliga mötet och att skapa en lösning som uppfyller den specifika kundens behov och önskemål på bästa sätt. Att skapa ett hem eller en arbetsplats att längta till! Hennes specialistkompetens är att få det personligt och hemtrevligt genom att skapa en bra helhet som känns "du"!

Åsa driver även Jönköpings mysigaste co-working office, Friendly corner, på Tändstickområdet. Där finns även ett litet showroom, pop-up butik och en fotostudio. Samtliga av Åsas kurser kommer att hållas i dessa lokaler.

Åsa Andreasson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
10 okt 2020 - 10 okt 2020
Lö 10:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Tändsticksgränd 36, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1074164
Pris
1250 kr