Designa ditt drömboende

Plats Falun

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på hur man kan förvandla sin bostad tiill ett stilfullt och funktionellt hem, men även till dig som har stora visioner kring sitt framtida boende.

Boka kursen nu
Som deltagare behöver du ingen tidigare skissvana. Vi använder oss av enkla kreativa metoder som färg- och materialprover till "moodboards" för att ta fram inredningsförslag. Du får som kursdeltagare en kreativ uppgift kopplad till ditt eget eller framtida hem.

Kursens mål är att deltagarna utvecklar sin förståelse för rumsmiljöer. Hur man med enkla medel kan arbeta kreativt för att ta fram inredningsidéer för både eget bruk och i projekt. Varje deltagare får tillgodogöra sig kunskap om den kreativa processen, att förstå rummets funktion och syfte som oftast avgör val av möblering, färgsättning, ljussättning, förvaring etc.

Studiematerial: Information om studiematerial kommer inför kursstart.

Kursledare: Therése Maviele, verksam formgivare sedan 2013. Hon har en konstnärlig kandidatexamen i design och är utbildad vid olika designskolor både i Sverige och utomlands. Therése arbetar mestadels med produktutveckling och inredningsprojekt. Hon har designat möbler och inredning för både svenska och utländska varumärken.

OBS! Kursen kan ske på distans om restriktioner gällande pågående pandemi kvarstår.

Har du frågor?

Kontakta Eva Erdman

eva.erdman@folkuniversitetet.se

Tid
23 feb 2021 - 30 mar 2021
Ti 18:00 - 20:15
Tillfällen
6
Kurs-ID
1090397
Pris
1200 kr