Floorplanner inredning i 3D ritningar Distans Live

Plats Distans

Nybörjarkurs för dig som är nyfiken på ritverktyget Floorplanner. En online-kurs på distans live som lär dig att göra ritningar i 2D och 3D. Skapa renderade bilder av dina ritningar och få drömmar och idéer att komma till liv.

Boka kursen nu

Kursen går på distans live med kursledaren närvarande under hela kursen som är förlagd till två dagar. Under de två kursdagarna lär du dig det roliga och användbara 3d verktyget Floorplanner. Ett ritverktyg där du snabbt och enkelt kan skapa livfulla ritningar till ditt projekt, både på arbetet och hemma. Detta ritprogram är kreativt och lätt att bemästra för att kunna göra projektritningar i både 2D och 3D. Skapa ljussättning och renderade bilder av dina ritningar och få drömmar och idéer att komma till liv. Jämfört med mer avancerade ritprogram som Sketch up och Cad är Floorplanner ett lättare ritverktyg att lära sig som snabbt ger fina och proffsiga resultat. .

Målgrupp

Du är van att arbeta i din dator och har god datavana. Du behöver ha en mus med scroll-hjul och höger och vänster klick. Kursen vänder sig till dig som har ett stort inredningsintresse och vill kunna levnadsgöra dina idéer.

Mål

Efter kursen har du de kunskaper som behövs för att kunna bygga upp en 3D version av till exempel en bostad eller en butik.

Innehåll

Under två dagar arbetar vi på distans live med programmet lära dig att hantera ett 3D-program. Gemensamt går vi igenom verktygen i Floorplanner. Utifrån 2D-ritningar skapar du ett rum i 3D och inreder detta. Moment som ingår: Rita upp en rumslighet med Floorplanners verktyg. Moment som ingår:

  • Rita upp rumsligheter med Floorplanners verktyg. Skapa 3d vyer/scener och 2d ritningar som kan exporteras och användas i en presentation.

Kursupplägg

Gruppen består av max 12 deltagare. Kursen går på distans live med lärarledda lektioner på distans i realtid med kursledaren närvarande under hela kursen. Zoom-länk till kursen skickas dagen innan kursstart av kursledaren. Gemensamma genomgångar och övningar där du får rita upp objekt i Floorplanner.

Studiematerial

Kurskompendium ingår i kursavgiften. Vi arbetar med programmet Floorplanner online (free). Undervisningen består av lärarledda lektioner på Mac via Zoom. Du behöver ha en dator, en mus med scroll-hjul och höger och vänster klick.

Kursintyg

Om du har närvarat minst 75 % kan kursintyg utfärdas på begäran efter att kursen har avslutats.

Kursledare

Sofia Andrén

Kursledare

Sofia Andrén

Sofia Andrén är Visual Merchandiser, konceptdesigner, inredare och stylist och har arbetat med att designa och utveckla butiksmiljöer och bostäder under många år.

Sedan 2014 är hon huvudlärare för utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser på Folkuniversitetet i Stockholm, och från hösten 2019 även för utbildningen Diplomerad Inredningskonsult.

Sofia har under åren utbildat många kreativa elever i visual merchandising, homestyling och inredning. Sedan 2014 driver hon också bolaget Even Steven Agenturer / Even Steven Education.

Sofia Andrén

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
13 jul 2021 - 14 jul 2021
Ti 09:00 - 15:00
On 09:00 - 15:00
Tillfällen
2
Studietimmar
14
Kurs-ID
1100133
Pris
2900 kr