Rösten i rummet - workshop

Plats Falun

Hur kan du tala och använda rösten, så att ditt budskap går lätt att höra och förstå?

Boka kursen nu
Rösten formas genom livet, blir till en vana och del av vår personlighet. Det är lätt att fastna i röstvanor och använda samma toner, volym och tempo. Då använder vi bara delar av våra röstresurser. Kan man hitta nya alternativ? Javisst! Här finns en potential värd att undersöka. Rösten påverkas av hur vi står, sitter, mår och rör oss. Oavsett ålder bör du ta hand om din röst, ge den plats i rummet och i din kommunikation med andra.

Välkommen till en workshop där vi undersöker hur kropp och röst samarbetar. Vilka alternativ och nyanser du har tillgång till samt hur du tar hand om din röst.

Målgrupp
Du som är nyfiken på hur rösten fungerar, vill använda den klokt och skonsamt och vill att andra ska lyssna och förstå.

Ledare

Agneta Stolpe, logonom, sångerska, regissör och utbildare

Varmt välkommen!

Anmäl dig via "Boka kursen nu". Välj betalningssätt "faktura" i anmälan. Det kommer trots det inte skickas någon faktura utan betalningen sker på plats med Swish eller kontant
.

Kostnad: 300 kr/person

Agneta Stolpe

Agneta Stolpe är logonom, regissör, sångerska och teamcoach som arbetar med personer och team som vill utveckla sin profession och kommunikativa förmåga.

Agneta är utbildad vid SMI (Stockholms musikpedagogiska institut) och flera andra högskolor inom röst, musikimprovisation, pedagogik, ledning och coachning.

Med lång erfarenhet från flera skolformer har hon som pedagog och ledare alltid lockats av att se och förstå sammanhang. Hur individens, situationens eller professionens möjligheter och motstånd påverkar helheten. Hon jobbar alltid i nära dialog med elever och uppdragsgivare och hennes ambition är att möta varje individ med lyhördhet, kunskap, humor och respekt.

Agneta Stolpe, logonom

Har du frågor?

Kontakta Agneta Hallberg

agneta.hallberg@folkuniversitetet.se

Tid
10 nov 2020 - 10 nov 2020
Ti 18:00 - 20:30
Tillfällen
1
Plats
Folkuniversitetet, Slaggatan 8, 79171 Falun
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1053553
Pris
300 kr