Bokföring och redovisning intensiv, forts.

Plats Uddevalla

Kursen fördjupar dina kunskaper i löpande bokföring och redovisning. Fokus läggs på förberedelse till bokslut och deklaration samt mer om skatteregler. Kursen ges i Uddevalla.

Boka kursen nu

Kursupplägg

Vi varvar teoretiska genomgångar med praktiska övningar. Programvara för kursen är Visma Administration 1000.

Det finns möjlighet att få en utbildnings version av dataprogrammet via nätet under utbildningsperioden.

• löpande bokföring
  • Reskontra
  • Resultat- och balansrapport
  • Introduktion bokslut
  • Övningar i Visma Administration

Förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som tidigare läst bokföring motsvarande vår kurs - bokföring grund, och som vill fördjupa sig i ämnet.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Peter Zackariasson

– Mitt intresse för ekonomi föddes på gymnasiet när jag startade mitt första företag. Sedan drev jag företag i olika branscher parallellt med att jag utbildade mig vid Handelshögskolan.

Peter Zackariasson, undervisar i bokföring, aktiekunskap, pensionskunskap och utbildar till diplomerad ekonomiassistent.

Jag började undervisa när jag var 22 år och har fortsatt med det sedan dess. Mina kurser vänder sig till både yrkes- och privatlivet. Bokföring och utbildningen till ekonomiassistent har du nytta av på jobbet. Aktie- och pensionskunskap hjälper dig att få en bättre ekonomi och sätta guldkant på tillvaron när du blir äldre.

Det händer ofta att folk kommer fram till mig på stan och berättar att de har haft glädje och nytta av kunskaperna de fått på mina utbildningar. Det smittar av sig och gör att jag utmanar mig själv att göra ännu bättre lektioner.

Utbildning kan ingen ta ifrån dig. Du har den med dig under hela livet. Genom att undervisa ger jag tillbaka lite av det jag själv fått genom årens lopp. Jag ser det som en hobby eftersom det är så kul.

Kontakta Folkuniversitetet Uddevalla. Tfn: 0522-777700

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se