Sjung med en vän

Plats Nyköping

Välkommen till en kurs präglat med verklig kvalitétstid tillsammans med ditt barn eller en vän! Här får ni utforska era sångröster och under ledning av kompetent lärare lära er grundläggande sångteknik.

Boka kursen nu
Denna kurs är för dig som tillsammans med ditt barn eller kanske du och din vän vill lära er grunderna i sång, sjunga enklare stämsånger utifrån en blandad repertoar samt att ni hittar en nytt sätt att umgås på! Kursen anpassas efter era önskemål i form av låtar, genre samt ambitionsnivå. Ni får själva utforma vad ni vill fokusera på och kursledaren vägleder er främst utifrån sångteknik, uttryck samt på hur man kan arbeta med att låta bra tillsammans. Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Kursinnehåll

  • Att njuta av och ha roligt med din röst.
  • Att utveckla din röst och bli trygg i den.
  • Att lära dig grundläggande sångteknik.
  • Att ha provat på enklare stämsång

Vem kan gå kursen?

Barn från 6 år tillsammans med förälder/ annan vuxen anhörig, ex mor/farförälder eller syskon över 18år. Inga tidigare förkunskaper krävs.

Kursupplägg

Kursen ges 1 gång i veckan under 6 veckors tid. Totalt 6 studietimmar. Det angivna priset gäller per person.

Kursledare

Emmili Sjöberg

Emmili Sjöberg är utbildad till artist vid Performing Arts School i Göteborg och till sångpedagog och körledare på Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI).

Hon har bland annat arbetat på Wallmans Salonger, i schlagershowgruppen Bra Vibrationer och på Astrid Lindgrens Värld. Hon har undervisat sångare i alla olika åldrar, bland annat på Kulturama och Balettakademien i Stockholm.

Hennes utgångspunkt är att alla har sin egen naturliga röst som kan flöda med avspändhet och lätthet. Med den som grund kan en lägga till genrespecifika tekniker och effekter, texttolkning och improvisation. Hon tycker också att det är viktigt att sånglektionerna har fokus på utforskande och utveckling och inte prestation, eftersom prestation kan skapa spänningar som i sin tur kan bli till hinder för sången och framförandet.

Emmili Sjöberg, lärare i sång.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
21 okt 2021 - 18 nov 2021
To 15:45 - 16:30
Tillfällen
6
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1067683
Pris
1200 kr