Barndans 5 år

Plats Linköping

Under lekfulla former övar vi i denna kurs på dansens grunder genom musikalitet, improvisation, koncentration, balans, styrka, hållning och koordination. Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Vi jobbar med en mix av lekfulla moment som tränar rytm, balans, improvisation och inspirerar till dansglädje. Vi låter alltid leken och utforskandet ta stor plats. Musiken är blandad och barnen får vara med och påverka innehållet i undervisningen. Mellan skratt och lek smyger sig grundläggande dansteknik och andra moment som hjälper till i dans- och rörelseutvecklingen.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 44 (skollov).

OBS Vuxna behöver stanna utanför danssalen.

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga övningar och stegkombinationer. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en unik prägel på dansen och på vilken musik som används för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 4 år.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Här får du grundläggande dansteknik och inspireras till att fortsätta med dans.

Material

Ta med en vattenflaska. Det är viktigt att barnen har kläder som är bekväma att röra sig i och som inte blir för varma. På fötterna har barnen strumpor med halkskydd eller är barfota. Låt dig gärna inspireras inför terminen av ”Dansmix Barn Balettakademien” på YouTube.

Betalningsinformation

I priset ingår 6% moms.

Kursledare

Emma Forslind

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2022 - 18 nov 2022
Fr 16:15 - 17:00
Tillfällen
10
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1137862
Pris
875 kr