Sök Meny
Kulturarrangemang och föreläsningar

Kulturarrangemang och föreläsningar

Ett kulturarrangemang ska bidra till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Har du en idé? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vad är ett kulturarrangemang?

Ett kulturarrangemang är ett framträdande inför publik som ska vara öppet för alla. Det kan till exepmel vara ett musik- eller dansframförande, en föreläsning, filmvisning eller konstutställning. Om du eller din förening vill arrangera ett kulturarrangemang i samarbete med Folkuniversitetet kan vi vara ett stöd i arrangörskapet.

Att starta ett kulturarrangemang
Kulturarrangemang sker inför publik och ska bidra till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Att komma igång med ett kulturarrangemang är enkelt. Kontakta Folkuniversitetet och berätta om eventet ni planerar!

Att marknadsföra arrangemanget
Använd Folkuniversitetets logotyp. Det ska framgå vid marknadsföringen att Folkuniversitetet är samarrangör (t.ex. genom logotyp på programblad, affisch eller Facebookevent). Klicka på knappen nedan för att ladda ner logotypen eller be din kontaktperson att skicka den.

Fyll i en kulturrapport
I samband med arrangemanget fyller ni i en kulturrapport och skickar den till Folkuniversitetet. Skicka även med kvitton för eventuella kostnader i samband med arrangemanget om ni vill få ekonomisk ersättning.

Har du frågor?

Kontakta
018-68 00 00
info.uppsala@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila