Sök Meny
Föreningar i samarbete

Föreningar i samarbete

Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen och därför väljer många att samarbeta med oss.

Här är några av dem som har valt att samarbeta med Folkuniversitetet i Jämtland.

Ventilen

Hej! Jag heter Petra och vill berätta om en viktig och totalt obunden studiecirkel. Det är en liten och respektfull samtalsgrupp för sexualbrottsutsatta vuxna kvinnor, vilket betyder att alla deltagare har med sig den erfarenheten.

Föreningen Tilia

En rikstäckande ideell organisation för ungas psykiska hälsa.

MÄN Jämtland Härjedalen

MÄN är en ideell, feministisk organisation som startade 1993 för att engagera män mot mäns våld mot kvinnor. Vi arbetar med att förändra destruktiva normer kring maskulinitet för att mäns våld ska minska. Vår vision är en jämställd värld utan våld.

Alliance française Östersund

Föreningen främjar intresset för och kunskapen om Frankrike, franska språket, natur och kultur.

Show4All

Show4All är föreningen som dansar, sjunger och showar! Vi vill skapa glädje och ge alla en chans att få uttrycka sig genom sång och dans oavsett ålder.

Humanistiska föreningen i Östersund

Föreningen är ett lokalförbund till Svenska Humanistiska Förbundet vilket haren viktig roll i det lokala kulturlivet och den fortgående diskussionen om humanistiskt arv samt humanistiska värden.

Studentkåren i Östersund

VAD ÄR EN STUDENTKÅR OCH VAD GÖR VI EGENTLIGEN? Jo, en studentkår är en sammanslutning av studenter som vill få sina rättigheter igenom och ha det makalöst roligt på kuppen.

Bio Ytterhogdal

Vill du fly verkligheten ett par timmar och drömma dig bort? Då är biografen stället för dig!

Cirkus Kul & Bus

Östersunds Ungdomscirkus och Cirkusskolan KulBus är en ideéll förening med cirkusskola för barn och unga från 3 år och uppåt.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila