Verksamhet utanför Lund

Eslöv

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Eslövs kommun.

Höör

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Höörs kommun.

Kävlinge

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Kävlinge kommun.

Lomma

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Lomma kommun.

Sjöbo

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Sjöbo kommun.

Staffanstorp

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Staffanstorp kommun.

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se
Tel: 046-197720