Sök Meny

Utbildningar

Dessa utbildningar är anpassade för ideellt engagemang och föreningsliv, vi tillhandahåller dem helt utan kostnad till våra samarbetspartners. De finns också tillgängliga på företagsnivå men då som en uppdragsutbildning.

Föreningsteknik
Vi utbildar inom alla aspekter av föreningsteknik och styrelsekunskap och har flera års erfarenhet av att göra så. Vår utbildare har alla haft ledande positioner inom kulturföreningar och ungdomsförbund på riksnivå såväl som lokalt. Vi går in på djupet och anpassar formerna efter det sättet ni bedriver verksamhet på. Engagemanget måste anpassa sig efter livet vilket är varför vi är experter på att integrera digitala verktyg, flexibla beslutsprocesser och dokumentation i föreningsarbetet. Vi kan göra ert arbete mycket lättare och tillgängligare.

Ekonomi
Vår egen ekonom Jesper som har en lång erfarenhet inom föreningsvärlden och själv varit både arbetsgivare, verksamhetschef och ekonomiansvarig på ideella föreningar med flertalet anställda. Hittills har ingen kommit med en ekonomisk fråga han inte har kunnat svara på. Oavsett om det handlar om att styra upp en skokartongsbokföring eller göra momsavdrag, dubbel bokföring och anställningar har vi er täckta.

Projektledning
Ska man ha ett Ganttschema eller en Kanbantavla? Hur gör man ett vettigt ledningssystem och vad är egentligen ekonomistyrning? Det är lugnt, vi har svaren, alla kunskaper ni behöver för att kunna styra upp den lilla spelkvällen till den stora kulturhussatsningen har vi och vi delar gärna med oss.

Gruppdynamik
Gruppdynamik kan omfatta allt från hur man håller en presentation till hur man planerar ett grupparbete effektivast. Utbildningen är fokuserad på dynamik och flöden i små grupper, (upp till 12 personer) presentation- och talteknik samt pedagogik

Har du frågor?

Kontakta
076-9458826
lulea@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila