Sök Meny
Samarbeta med oss

Samarbeta med oss

Som studieförbund finns vi till för de människor och föreningar i samhället som vill engagerar sig eller bara göra saker på sin fritid tillsammans med andra.

Folkuniversitetet är ett rikstäckande studieförbund och en av landets största utbildningsanordnare, vi utgår ifrån en vetenskaplig världssyn med gemenskap och glädje som grunden i allt lärande. Vi vänder oss till alla privatpersoner, föreningar, grupper, förbund och nätverk i landet som vill göra saker tillsammans med andra eller för andra. Att samarbeta med och ta del av de vi erbjuder kostar inget, utan tvärt om så betalar vi varje år ut stora summor i folkbildningsstöd till de verksamheter vi samarbetar med. 

Utbildningar: Vi håller utbildningar i bland annat: Föreningsteknik, styrelsekunskap, ekonomihantering, arrangörsskap, ledarskap, projektledning och projektstyrning på begäran. Läs mer om dem här.

Arrangera: Vi har kontakterna, kunskaperna och nätverken som gör ditt arrangerande mycket lättare. Oavsett om det är marknadsföring, en biograf i Luleå eller en scen i Boden har vi enkla och smidiga lösningar. 

Nätverk och marknadsföring: Vi har ett stort nätverk inom kultur, civilsamhälle och offentlig sektor i Norrbotten som hela tiden växer. Vi arbetar med kulturförvaltningar, landstinget och fristående aktörer såsom Vetenskapens hus för att erbjuda de vi samarbetar med ett stort nätverk som når så många som möjligt.

Kostnadsersättning: Genom att vi är en av 10 studieförbund i Sverige har vi rätt att fördela statens folkbildningspengar till de verksamheter som samarbetar och rapporterar sin verksamhet via oss. Hur mycket beror helt på hur mycket av det ni gör vi kan rapportera tillsammans, hör av er för en uppskattning. 

Pedagogiskt stöd: Behöver du hjälp med att utforma en föreläsning eller workshop? Eller bara optimera lärande i något du gör? Utvärderingar och analyser? Som folkbildare är vi experter på grupplärande och att utforma lärande miljöer och delar mer än gärna med oss av vår kunskap.  

Låter något av detta intressant? Tveka inte att höra av er! 

Har du frågor?

Kontakta
076-9458826
Lulea@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila