Sök Meny
I Luleå

I Luleå

Luleå - Norrbottens hjärta!

Relaterad information

I Luleå finns avdelningens huvudkontor i Kurirenhuset vid Domkrykan (Stationsgatan 36)

Vi arbetar nära med det autonoma kulturhuset Föreningsgatan 7 och Skådebanan i Norrbotten, men även med flertalet studentföreningar och Luleå Svampklubb för att ta några. Vår verksamhet omfattar allt från restaurering av gamla brandbilar till studiecirklar i autonom organisering och veganska folkkök via forskningsföreläsningar på vetenskapens hus. Vi har garanterat något för dig också! Läs mer om våra samarbetspartners eller ännu bättre, bli en av dem!  

Föreningsgatan 7

Föreningsgatan 7 - även kända som Punkpopcrustrockindiehcbluesgrindnoiseoperahuset är Norrbottens mest aktiva- och Sveriges mest jämställda scen för livemusik.

NorrSen

Norrbottens Senioruniversitet, NorrSen. För dig som är

Skådebanan

Skådebanan är en av Luleås äldsta och främsta kulturinstitutioner som samlar medlemsogranisationer i kulturgemenskap, anordnar evenemang hela länet över och inte minst Kulturnatten i Luleå.

Gycklargruppen Phire

Gycklargruppen Phire är en förening vid LTU och en flitigt anlitad gycklargrupp som förgyller vilken kväll som helst med eld- och LED-shower, jonglering, scenkonst, akrobatik och mycket annat.

Luleå Svampklubb

Luleå svampklubb grundades 2014 och har sedan dess växt snabbt, syftet är att sprida intresse för- och kunskap om svampar.

The Silent Jesters

The Silent Jesters är en gycklarförening vid Luleå Tekniska Universitet som grundades 2014.Vi arbetar med LED-, eld- och andra gycklarkonster för ditt och vårt nöjes skull.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila