Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Företagsutbildningar

Företagsutbildningar

Behöver du vidareutbilda din personal? Hör av dig till oss på Folkuniversitetet! Vi har en mängd olika kurser och kan även skräddarsy företagsutbildningar/personalutbildningar för alla typer av företag, organisationer, myndigheter och föreningar. Fyll i formuläret redan idag - vi hör av oss inom kort!

Hittar du ingen passade kurs i det öppna kursutbudet? Då utgår vi från era förutsättningar gällande utbildningsform, tid och plats. Vi erbjuder exempelvis endagskurser, distansutbildningar och längre utbildningar, intensivkurser eller workshops.

Några av våra ämnen är svenska för företag, språk och internationell närvaro, ekonomi, kommunikation och HR. Men tveka inte att kontakta oss oavsett område - vi är en av Sveriges största utbildningsanordnare och har goda möjligheter att skapa företagsutbildningen utefter era behov.

Om våra priser

Vi är inte bara ett utbildningsföretag utan också ett studieförbund, vilket innebär att vi är delvis statsbidragsfinansierade. Det innebär att du som privatperson och företag inte betalar någon moms på de flesta kurserna i vårt öppna utbud. Hittar du inget för just dina behov skräddarsyr vi gärna en utbildning. Dessa kurser är som vanligt  momsbelagda med 25 procent.

Se alla våra kurser i
Landskrona

Folkuniversitetet Landskrona

Toggle module

Läs mer om några av våra företagsutbildningar

Toggle module

Vi erbjuder skräddarsyd och högkvalitativ utbildning inom flera olika områden. Läs mer om några av dem!

Data/IT
Ekonomi
Språk
Trygga din ekonomiska framtid

Kontakta oss

Toggle module

Har du frågor eller vill du diskutera hur vi kan skräddarsy utbildningar utifrån dina medarbetares behov? Hör av dig!

042-38 56 00
susanne.svensson@folkuniversitetet.se

© 2019 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer