Här har vi också verksamhet

Bromölla

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Bromölla kommun.

Hässleholm

I Hässleholm erbjuder vi kurser och arbetar med uppdrag inom arbetsmarknadsområdet. Vibedriver också studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Hässleholm kommun.

Osby

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Osby kommun.

Simrishamn

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Simrishamn kommun.

Tomelilla

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Tomelilla kommun.

Östra Göinge

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Östra Göinge kommun.

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kristianstad@folkuniversitetet.se