Sök Meny
Här finns vi i Gävleborgs län

Gävleborgs län

Folkuniversitetet har kontor i Gävle men verksamhet bedrivs även på fler orter.

Lär mer om verksamheten på respektive ort.

Bollnäs

Vår avdelning i Gävleborgs län har kontor i Gävle men arbetar över hela länet. Hos oss kan du utbilda dig, starta en egen studiecirkel, ta del av intressanta föreläsningar och få stöd om du är aktiv inom en förening.

Hofors

IHofors kan Folkuniversitetetanordna studiecirklar för föreningar, intressegrupper och enskilda personer.

Hudiksvall

I Hudiksvall kan Folkuniversitetetstötta föreningar och enskilda grupper som vill starta studiecirklar och ordnakulturarrangemang. Vi samarbetar gärna med fler föreningar, intressegrupper och enskilda personer.

Ljusdal

I Ljusdal kan Folkuniversitetet stötta föreningar och grupper som vill anordna studiecirklar och kulturarrangemang. Visamarbetar gärna med fler föreningar, intressegrupper och enskilda personer.

Nordanstig

I Nordanstig kan Folkuniversitetetanordna studiecirklar för föreningar, intressegrupper och enskilda personer.

Ockelbo

I Ockelbo kan Folkuniversitetetstötta föreningar och enskilda grupper som vill starta studiecirklar och ordnakulturarrangemang. Vi samarbetar redan med Husmodersförbundet som bedriver cirklar och arrangemang för sina medlemmar.

Ovanåker

I Ovanåker kan Folkuniversitetet anordna studiecirklar för föreningar, intressegrupper och enskilda personer.

Sandviken

I Sandviken anordnar vi studiecirklar och kulturarrangemang i samarbete med Husmodersförbundet, Lärarförbundet, Konstklubben Oden och Gästrik Konst.

Söderhamn

I Söderhamn kan Folkuniversitetet stötta föreningar och grupper som vill anordna studiecirklar och kulturarrangemang. Vi samarbetar gärna med fler föreningar, intressegrupper och enskilda personer.

Har du frågor?

Kontakta
026-12 86 80
info.gavle@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila