Sök Meny
Personalutbildning i Borås

Personalutbildning, Borås

Utbildningar för företag, organisationer och offentlig sektor.

Du behöver bara EN utbildningsanordnare

Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er. Vi skapar utbildningslösningar som engagerar och vidareutvecklar medarbetarna och effektiviserar företagets verksamhet.

Vår långa erfarenhet tillsammans med det breda utbudet har gjort oss till en av Sveriges största utbildningsanordnare.

Möjligheter och lösningar

Vi kan skapa helt unika utbildningslösningar där vi kombinerar olika ämnesområden och vi kan anordna alltifrån längre heltidsutbildningar till kortare seminarier och workshops.

Vårt mål är att ni ska få användbara kunskaper. Kunskaper som ger både individen och företaget ett lyft och skapar lönsamhet.

Så här kan det gå till:

  • Vi börjar med en inledande diskussion för att ringa in era önskemål och behov. Vi presenterar vårt utbud och vår metod. Här fungerar vi som bollplank och inspirationskälla.
  • Därefter gör vi en behovsinventering och/eller testning då vi kartlägger personalens nuvarande kunskapsnivå och företagets utbildningsbehov.
  • I nästa fas sätter vi gemensamt upp mål för utbildningsinsatsen och diskuterar olika utbildningsalternativ. Kurser ur det öppna utbudet eller en skräddarsydd lösning? Individuell undervisning, utbildning i grupp, seminarier eller temadagar – alternativen är många!
  • När utbildningen är genomförd utvärderar vi resultatet tillsammans med er. Kvalitetssäkring är ett av våra nyckelord – det är först då alla inblandade känner en tillfredställelse med resultatet som vi anser att vi nått våra mål.

Lärarna - Våra inspiratörer och kunskapsförmedlare.

Folkuniversitetets pedagogik bygger på att ta tillvara på den enskilde deltagarens bakgrund, egna förväntningar och erfarenheter.

Våra lärare är goda pedagoger med gedigna ämneskunskaper. De har till uppgift att utifrån deltagarnas skiftande kunskaper och färdigheter skapa ett dynamiskt forum för inlärning, diskussion och erfarenhetsutbyte. De kan konsten att motivera och entusiasmera, att locka fram nyfikenheten och lusten som är viktiga drivkrafter för lärandet.

Våra lärare har ett aktivt intresse för vuxenpedagogik och håller sig uppdaterade i respektive ämnen.

En kontaktperson

Vi på Folkuniversitetet sköter all administration kring er utbildning!

Läs vad några som anlitat oss tycker.

Därför anlitar vi Folkuniversitetet

Läs vad några som anlitat oss tycker.

Har du frågor?

Kontakta
033 - 722 59 57
johanna.grahn@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev