Stöd och matchning i Söderhamn

Arbetsförmedlingens tjänster Gävle

Stöd och matchning på Folkuniversitetet förbättrar dina möjligheter och kortar vägen till arbete och studier. Med vår kompetens och vårt stora kontaktnät på arbetsmarknaden hjälper vi dig att hitta ditt nya arbete, direkt eller via studier.

Man i samtal

På Folkuniversitetet möter du som arbetssökande våra professionella och engagerade handledare med nätverk i alla branscher på arbetsmarknaden. Vi vet var ditt nya jobb finns! Oavsett din bakgrund och dina behov ger personalen dig det stöd du behöver. Vi vet att du har värdefulla erfarenheter och kunskaper. Dessa tar vi vara på när vi matchar till arbete!

Varför ska du välja Folkuniversitetet?

  • Vi vet var ditt nya arbete finns
  • Vi matchar dig med arbetsgivare genom vårt nätverk i din bransch
  • Vi lotsar dig som vill studera vidare rätt i utbildningsystemet
  • Handledarna ger dig det stöd du behöver. De är experter på det!
  • Folkuniversitetet lägger alla resurser på att stötta dig eftersom vi är icke-vinstdrivande

Folkuniversitetet har hjälpt tusentals människor vidare till arbete och studier.

Nöjda deltagare

Utvärderingar visar att 87 % av våra deltagare är nöjda med att ha valt Folkuniversitetet. Vi nöjer oss inte förrän 100 % har nått sina mål och skaffat arbete eller påbörjat studier.

Så här gör du

  • Kontakta Arbetsförmedlingen
  • Uppge KA-nummer 10065855 och säg att du väljer Folkuniversitetet
  • Invänta beslut från Arbetsförmedlingen
  • Håll utkik efter din kallelse från Folkuniversitetet till ditt första möte
  • Nu är du igång!

Vi lägger alla resurser på dig!
Folkuniversitetet är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi drivs därför inte av vinstintresse. Det gör att vi kan lägga alla resurser på att säkerställa din väg mot arbete eller utbildning. Vi styrs heller inte av fackliga, politiska eller religiösa intressen. Istället lever vi efter mottot att kunskap förändrar.

Vi kan din lokala arbetsmarknad och erfarenhet har lärt oss vad som är viktigt för att få jobb i olika branscher och yrkesinriktningar. Vi kan din lokala arbetsmarknad och vet hur du får och behåller ett arbete. Därför erbjuder vi kunskap om och ingångar till arbetsgivare inom i stort sett alla inriktningar. Kom som du är, vi tar hand om resten! Välj Folkuniversitetet om du värdesätter ett engagerat bemötande och vill få professionell hjälp och inspiration. Vi är intresserade av dina mål och din utveckling. Kom som du är, vi tar hand om resten.

Varmt välkommen!

Kontaktinformation

Frida Stål, Handledare
073-841 60 68
frida.stal@folkuniversitetet.se

Alexandra Isberg, Utbildningledare
026-421 10 75
alexandra.isberg@folkuniversitetet.se