Du är här:
Kungstensgatan 45

Kom på informationsträff 25 mars

Om du är nyfiken på våra utbildningar finns möjligheten att komma och besöka oss den 25 mars klockan 17.00. Vi möts i sal 637 på Folkuniversitetet, som är vår hemsal.

Informationsträffen pågår i en timme, där du får möjlighet att ställa frågor till oss och titta på klassrummet. Därefter tar den årliga dramatikreadingen vid i aulan på entréplan. Där läser etablerade skådespelare upp skrivarlinjens dialoger inom kursen "dramatik". Varmt välkommen att stanna och lyssna på detta och passa på att möta nuvarande studerande på skrivarlinjen.

Föranmäl dig gärna genom att kontakta Elin Grelsson Almestad, huvudlärare Skrivarlinjen och Skrivarlinjen distans, elin.grelsson-almestad@folkuniversitetet.se.

Aktuellt på Skrivarakademin

Om kursen Filmmanus