Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Sommarkurser på Skrivarakademin

Sommarkurser

Förgyll sommaren med en skrivarkurs på Skrivarakademin! Vi har ett rikt utbud av kortare kurser; nu har du bland annat möjlighet att lära dig skriva skräck, komma igång med din roman eller att skriva manus för film eller ljudbok. Välj bland kurserna nedan och boka din favorit.

Sätt fart på dina skrivardrömmar och gå en sommarkurs hos oss. Du utvecklar ditt skrivande i en liten grupp med likasinnade under fyra eller fem dagar. Lärorikt och inspirerande! Satsa en vecka i sommar på att utveckla ditt språk och hitta din personliga stil.

Du kan välja bland genrer som roman och novell, skräck och science fiction, skriva utifrån egna erfarenheter eller skriva för dataspel. Du kan även läsa Författarskolan på distans.

Om du bokar en sommarkurs mellan den 23 och 30 mars får du 20% rabatt på kursavgiften. Ange Sommarrabatt i meddelanderutan när du bokar och välj betalning med faktura.

Rabatten gäller endast nybokningar och när du bokar dig via hemsidan. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudande. En sommarkurs är en kurs som startar i juni, juli eller augusti och slutar senast den 31 augusti.

Sommarkurser på Skrivarakademin (0)

För närvarande finns inga kurser i detta ämne.

Kurser

Toggle module

Om kursen Filmmanus

Toggle module

Skrivtips

Toggle module

Om kursen Filmmanus

Toggle module

Instagram

Toggle module