Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Skugga på vår skola
Du är här:

Skugga på vår skola

Att välja gymnasieskola kan vara svårt och även om man har bestämt sig för program och profil kan det finns många frågor. Hur är det egentligen att gå på skolan? Hur är lärarna? Hur är maten i matsalen? Hur är stämningen i klasserna? Det bästa sättet att få veta är att komma på skuggbesök hos oss på skolan!

Vår skuggningsperiod ligger från och med v 45 och fram till v5 och vi vill såklart gärna att du besöker oss för att se hur det är att gå på skolan. Vi försöker göra ett schema så att du får se lite av hur det är i helklass, lite av inriktningskurserna, lite av undervisning på engelska (men kom ihåg att vara elever har vant sig vid engelskan - det är inte så svårt som det kan verka:)) och något praktiskt från inriktningom du väljer estet. 

Skuggning på ekonomiprogrammet

På ekonomiprogrammet välkomnar vi skuggarepå torsdagar och fredagar. 

Skuggning på samhällsvetenskapsprogrammet

På samhällsvetenskapsprogrammet välkomnar vi skuggare på tisdagar och fredag. 

Skuggning på estetprogrammet

På estetprogrammet välkomnar vi skuggare tisdagar och fredagar

Boka in skuggning

Du kan maila vår skolas SYV på emma.dahlskog@folkuniversitetet.se. Du kan även prata med din egen skolas SYV som kan kontakta Emma för att boka in en bra dag. Om det är så att du känner någon på skolan som du gärna vill skugga, kan du be den eleven kontakta Emma eller själv maila och berätta vem du vill skugga. 

Svårt att hinna med?

Om du känner att du inte hinner besöka oss en hel skoldag, är du självklart välkommen på våra Öppet Hus istället. Där finns både lärare, elever, rektor och SYV på plats för att vara på dina frågor och du kan se skolans miljöer. Vi har Öppet hus den 24 november mellan 10 och 12. Vi har även ett Öppet Hus i januari. 

PS: Du kan även följa oss på @figit_thn på Instagram för att få se glimtar av vår vardag

Ladda hem vår katalog

Toggle module