Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Världen utanför skolan är ditt klassrum. Mitt i stan öppnar vi dörren till världens möjligheter. Här får du chans att vara ute i samhället och lära dig på riktigt. Genom att du också får tänka kritiskt, ta egna initiativ och samarbeta lägger du grunden för en framtid som kan ta dig vart som helst.

Är du nyfiken på världen och drivs av en vilja att förändra och åstadkomma något? Då är det här rätt gymnasium för dig. Vi är en nytänkande skola med höga ambitioner och målsättningar. Genom kunskap och kritiskt tänkande vill vi skapa en bättre värld tillsammans med våra elever.

Undervisningen utgår alltid ifrån Folkuniversitetets lokaler vid Järntorget, men under delar av gymnasietiden kommer du och dina klasskamrater till exempel att befinna er ute hos olika organisationer och företag där ni arbetar med verkliga uppdrag.

Som elev hos oss kommer du att få lära dig att ta egna initiativ och utveckla din förmåga att både arbeta självständigt och i team mot uppsatta mål.

Vår studieform ställer höga krav på oss som skola och på dig som elev. Du har hela tiden tillgång till dina lärare och mentorer, men du får också stor frihet. Och eftersom Folkuniversitetet samverkar med Göteborgs universitet kan du knappast få en mer högskoleförberedande utbildning.

Välkommen att ta vara på alla dina möjligheter.

 

Old schooling it

Toggle module

Följ oss på Instagram

Toggle module

Ladda hem vår katalog

Toggle module