Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Kungstensgymnasiet vinnare i UF-företagande!

Kungstensgymnasiet vinnare i UF-företagande!

FLUX boardsmag UF lyckades plocka hem, inte mindre än tre priser! De belönades med första pris i kategorierna "Årets vara" och "Årets design/formgivning" och med ett andra pris i kategorin "Årets produktutveckling".

Den 17-18 mars hölls världens största UF-mässa på Stockholmsmässan i Älvsjö. Från  Kungstens-gymnasiet deltog tre företag, Capfetcher UF, Kullerbyttan UF och FLUX boardsmag UF. Samtliga företag genomförde en mycket lyckad mässa, vad gäller såväl givande säljtillfällen, som att knyta värdefulla kontakter för fortsatt arbete.

UF-företagen kan även under sitt UF-år tävla i flera olika kategorier. Den 19 mars var det prisutdelning i Victoriahallen, Stockholmsmässan, med konferencier Annika Malmberg Hamilton. Där belönades ett antal företag och fick ta emot pris från ledande personer ur Stockholms näringsliv och Stockholms stad.

UF-företaget FLUX Boardsmag har även kvalificerat sig till SM i UF-företagande som äger rum 26-27 maj på Stockholmsmässan.

Här är juryns motiveringar:

Årets Design & Formgivning 2014
Presenteras i samarbete med Berghs School of Communication

Första plats NORR: Flux Boardsmag UF, Kungstensgymnasiet

Motivering: Att hitta en lucka på marknaden är kanske den bästa utgångspunkten när man ska starta företag. Med stor passion och trovärdighet inom sitt område har det här UF-företaget skapat en otroligt välgjord produkt för sin målgrupp. Vi anar en stor talang för kreativa processer och designarbete och juryn var väl överens om årets vinnare för UF-Stockholm Norr. Att det finns tjejer som är grymma på brädsporter är ett faktum men ett lika tydligt faktum är att det framförallt finns 2 tjejer som är grymma på att skapa en ny "rörelse" för "brädbrudar" genom brädtidningen Flux Boardsmag.

Årets Vara 2014
Presenteras i samarbete med Företagarna Stockholms län

Första plats NORR: Flux Boardsmagazine UF, Kungstensgymnasiet
Motivering: Detta UF-företag har förverkligat en idé och dröm. Med grym potential har de skapat en snygg och proffsig produkt som fyller ett tomrum på marknaden. En sann förebild för unga tjejer och riktiga entreprenörer!

Nyhetsarkiv

Toggle module

Våra program

Toggle module

EkonomiprogrammetEkonomiprogrammet

Inriktning Ekonomi med utlandspraktik och UF. Läs mer.

SamhällsvetenskapsprogrammetSamhällsvetenskapsprogrammet

Välj mellan inriktningarna Samhällsvetenskap och Beteende. Läs mer

Estetiska programmetEstetiska programmet

Välj att fördjupa dig inom Foto-Språk eller Fotografi. Läs mer. 

Film

Toggle module

Kungstensgymnasiets juniorambassadörer

Författaren och historikern David Christian berättar om begreppet Big History under sitt besök på Kungstensgymnasiet i september 2018. Se hans Ted Talk här!

Emma von Hofsten, tidigare elev på Estetiska programmet. 

Instagram

Toggle module

Hitta Hit

Toggle module

Snabbaste vägen till oss med SL