Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Kullerbyttan UF

Kullerbyttan UF

Tre sistaårselever startade under hösten 2013 företaget Kullerbyttan UF. UF står för Ung Företagsamhet, vilket är en organisation som tillsammans med svenska skolor ger gymnasiestuderande möjlighet att driva företag under ett år.

Här presenterar de sitt företag:

Vi är tre elever som går på Folkuniversitetets gymnasium Kungstensgymnasiet i Stockholm. Under vårt tredje gymnasieår fick vi chansen att välja företagande som inriktning på vår samhällsvetenskapliga linje. Vi läser två kurser som båda är direkt kopplade till företagen vi väljer att skapa: Ledarskap och organisation och Företagsamhet och entreprenörskap. Vi har bland annat fått lära oss bokföring, hur man skapar en affärsidé och olika tekniker inom ledarskap.

Vårt företag heter Kullerbyttan UF och består av VD Annie Bartos, ekonomiansvarig Oskar Mattsson samt kontorsansvarig Carolina Hållenius. Tillsammans driver vi en hemsida med övningsförslag och inspiration till gymnastikledare. Annie hade sedan tidigare känt att behovet av en samlad idébank inom gymnastik saknades och sportälskarna Oskar och Carolina var gärna med på idén.

Vår affärsidé lyder: Kullerbyttan UF - gymnastiktjänsten som erbjuder dig som gymnastiktränare effektiv vägledning via webben för din gymnastikgrupp.

Våra besökare på hemsidan bidrar med egna övningar samtidigt som de får tips från andra om nya. Vi på Kullerbyttan vill skapa en plattform som främjar gemenskap, rörelse och smidighet – men framförallt gymnastikglädje! För att locka så många som möjligt är hemsidan är gratis att använda och finansierad av sponsorer.

Vi kommer även att delta på världens största UF-mässa som hålls den 17-18 mars i Stockholmsmässan i Älvsjö. Det ser vi alla mycket fram emot!

Här är länken till vår hemsida: kullerbyttan.se

Nyhetsarkiv

Toggle module

Våra program

Toggle module

EkonomiprogrammetEkonomiprogrammet

Inriktning Ekonomi med utlandspraktik och UF. Läs mer.

SamhällsvetenskapsprogrammetSamhällsvetenskapsprogrammet

Välj mellan inriktningarna Samhällsvetenskap och Beteende. Läs mer

Estetiska programmetEstetiska programmet

Välj att fördjupa dig inom Foto-Språk eller Fotografi. Läs mer. 

Film

Toggle module

Kungstensgymnasiets juniorambassadörer

Författaren och historikern David Christian berättar om begreppet Big History under sitt besök på Kungstensgymnasiet i september 2018. Se hans Ted Talk här!

Emma von Hofsten, tidigare elev på Estetiska programmet. 

Instagram

Toggle module

Hitta Hit

Toggle module

Snabbaste vägen till oss med SL