Du är här:
Vi besöker Europaparlamentet

24 av våra elever besökte Europaparlamentet i Strasbourg och deltog i Euroscola. Under en dag provade de på att vara Europaparlamentariker tillsammans med skolklasser från andra medlemsländer.

För andra gången har 24 av våra elever vunnit en EU tävling där priset är att få åka till Europaparlamentet för att rollspela tillsammans med andra utvalda skolklasser. På plats i Strasbourg delas eleverna upp i grupper tillsammans med elever från andra medlemsländer för debatter i utskott och senare diskussioner i plenum. Arbetsspråket är engelska eller franska.

Toggle module

Välkommen till Öppet Hus lördagen den 23/11 kl 10-13. Samhällsprogrammet finns på Trädgårdsgatan 25, Naturprogrammet på Gasverksgatan 17.

Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg