Du är här:
Valdebatt

Inför riksdagsvalet arrangerade eleverna en stor valdebatt med gymnasieminister Anna Ekström och flera riksdagsledamöter på plats.

Temat för dagen var "ung & framtid" och "migration" eftersom dessa frågor engagerade publiken mest. Eleverna kunde via mobilerna klicka in hur de ville rösta innan och efter debatten. Det skiljde sig ganska mycket, vilket var intressant, berättar Dalin och Simon som var med och anordnade debatten.

Toggle module

Hösten 2019 tar vi in tre klasser per program i stället för två, vi behåller naturligtvis våra små klasser med 24 elever. Alla eleverna flyttar in i nya lokaler på Södergatan hösten 2020. Nytt är också att vi erbjuder inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsprogrammet.

Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg