Du är här:
Fiddi blev Årets Inspiratör på Lärargalan

8 av skolans lärare var nominerade i olika kategorier på Lärargalan i Stockholm, och vår fantastiska Fiddi Gauthier fick välförtjänt priset som Årets Inspiratör!

Över 25 000 elever har nominerat sina favoritlärare till Lärargalan och Fiddi fick priset alltså pris som Årets motivationständare, en av tio lärarpriser som delades ut på Berns i Stockholm.

“Hon är den bästa läraren jag någonsin har haft. Hon har utvecklat mig som person, både i det engelska språket men även gett mig självförtroende när jag inte kunnat hitta det själv. Om det inte varit för Fiddi hade engelskan inte varit mitt favoritspråk. Hon har fått mig att kämpa mycket mer än tidigare i skolan. Hennes sarkastiska skämt, hennes lärorika lärande och hela hennes underbara personlighet förtjänar att vinna det här priset”.
(Elever som har nominerat Fiddi Jafari på Johannes Hedberggymnasiet.)

Toggle module

En nyhet på skolan är att vi erbjuder inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsprogrammet. Vi kommer att flytta in i nyrenoverade lokaler på Södergatan under 2020.

Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg