Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Fiddi blev Årets Inspiratör på Lärargalan

Fiddi blev Årets Inspiratör på Lärargalan

8 av skolans lärare var nominerade i olika kategorier på Lärargalan i Stockholm, och vår fantastiska Fiddi Gauthier fick välförtjänt priset som Årets Inspiratör!

Över 25 000 elever har nominerat sina favoritlärare till Lärargalan och Fiddi fick priset alltså pris som Årets motivationständare, en av tio lärarpriser som delades ut på Berns i Stockholm.

“Hon är den bästa läraren jag någonsin har haft. Hon har utvecklat mig som person, både i det engelska språket men även gett mig självförtroende när jag inte kunnat hitta det själv. Om det inte varit för Fiddi hade engelskan inte varit mitt favoritspråk. Hon har fått mig att kämpa mycket mer än tidigare i skolan. Hennes sarkastiska skämt, hennes lärorika lärande och hela hennes underbara personlighet förtjänar att vinna det här priset”. 
(Elever som har nominerat Fiddi Jafari på Johannes Hedberggymnasiet.)

 

Aktuellt

Toggle module

Aktuellt

Toggle module

Hösten 2019 tar vi in tre klasser per program i stället för två, vi behåller naturligtvis våra små klasser med 24 elever. Alla eleverna flyttar in i nya lokaler på Södergatan hösten 2020. Nytt är också att vi erbjuder inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsprogrammet.

Toggle module
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se