Du är här:
Aliya får internationellt ledarskapspris

Aliya från SA programmet har som en av tio kvinnor i världen belönats med den internationella utmärkelsen "Young Women in Public Affairs" för sitt brinnande samhällsengagemang.

– Jag är väldigt medveten om att människor har makt att göra aktiva förändringar. Man kan inte bara gå runt och klaga och ha åsikter om hur världen kan bli bättre, man måste också agera och vara ett exempel. Men det handlar om samarbete och att hitta människor som delar ens vision. Jag har inte åstadkommit det här själv utan jobbar med ett helt team som är mina förebilder. Så säger Aliya i en intervju i samband med utdelandet av den internationella kvinnoorganisationen Zontas stipendie på Grand Hotel i Lund. På bilden syns hon tillsammans med sitt team, andra engagerade elever från SA programmet.

Toggle module

Välkommen till Öppet Hus lördagen den 23/11 kl 10-13. Samhällsprogrammet finns på Trädgårdsgatan 25, Naturprogrammet på Gasverksgatan 17.

Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg