Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

NH6 - Student 2009

Namn: Linus Persson

Avgångsår: 2009

Klass: NH6

Övrigt: Just nu väntar jag på att mucka, då jag snart legat inne i lumpen i 11 månader som gruppchef på en stridsfordons-transport-pluton (STRFTP) på P7 Södra Skånska Regementet. Efter lumpen kommer jag att börja plugga till civilingenjör Väg o Vatten

Tips: Kämpa på och ge inte upp! Det löser sig alltid, var bara öppen för olika lösningar.

Kontakt: p.m.linus.persson@telia.com

/April 2010

 

Namn: Cristina Ekstrand Hansen

Avgångsår: 2009

Klass: NH6

Vad gör jag?: Jag fortsatte att plugga direkt efter studenten då jag kom in på sjuksköterskeprogrammet i Malmö, och det har jag inte ångrat en sekund. Året har gått hur fort som helst och det känns nästan otroligt att tänka att jag redan klarat av ett helt år av utbildningen. Det är en jätterolig utbildning och jag känner verkligen att jag har hittat helt rätt. Den teoretiska utbildningen varvas med mycket praktik också, vilket är perfekt för mig som ’learn by doing’.

Det är tufft att läsa på högskola. Tempot är högt och det förväntas mycket av dig och det finns ingen som håller dig i handen. Tentorna kan vara riktiga stora och tuffa och kurslitteraturen är både massiv och dyr. Trots att skolan ibland kan kännas överväldigande så finns det ingenting jag hellre skulle göra än att plugga till sjuksköterska!

Tips och råd: Du vet att du hittat rätt när du längtar efter att gå till skolan, inte enbart för alla nya och otroligt inspirerande människor du blivit vänner med, utan för att kurserna är så himla roliga och för att du verkligen vill lära dig det ni håller på med.

Kontakt: stinis.hansen@hotmail.com

/Stina, juli 2010

 

Elevsidor

Toggle module

Aktuellt

Toggle module

Välkommen till Öppet Hus lördagen den 23/11 kl 10-13. Samhällsprogrammet finns på Trädgårdsgatan 25, Naturprogrammet på Gasverksgatan 17.

Toggle module
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se