Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

SP9 - Student 2005

Namn: Jannika Lindberg

Avgångsår:2005 JHS9:3A

Utbildning: Jag pluggade Fashion Business i tre år på Istituto Marangoni i London.

Bor:London

Övrigt: Jobbar som Account Manager pa ett modeforetag.

Kontakt: jannikalindberg@googlemail.com

/April 2010

 

Namn: Anna Ohlin

Avgångsår: 2005 JHS9:3A

Utbildning: Har pluggat till sjuksköterska i Karlskrona. Tog examen 15 januari 2010 och bor nu i Stavanger i Norge och jobbar som sjuksköterska.

Bor: Stavanger, Norge

Övrigt:

Kontakt: tv_smurfen@hotmail.com

/April 2010

 

Namn: Frida Ohlin

Avgångsår:2005 JHS9:3B

Utbildning: Jag gick direkt från studenten till en tvåårig KY utbildning i ledarskap med inriktning projektledning. Detta läste jag på en skola i Helsingborg som heter Idékraft. Efter examen från Idékraft åkte jag till Australien för att läsa två terminer på Bond University, studerade där business management.

Bor:

Övrigt: Att åka till Australien var ett av mina bästa beslut i livet. Att komma ifrån Sverige och tryggheten, se världen och få erfarenheter som man inte kan läsa sig till. Mitt tips är att njuta av tiden på gymnasiet, att ta till sig så mycket man bara kan av det som lärarna lär ut och ha roligt! Ett annat tips är att inte ha allt för bråttom med att börja studera direkt efter gymnasiet utan passa på att ut och res och jobba lite innan. Idag arbetar jag som projektkoordinator på P&P AB i Landskrona. Vi arbetar mycket med EU-finansierade projekt och är med i alla faser i projekten, från utveckling till utvärdering. Vi sysslar även med konferenser och kompetensutveckling.

Kontakt: frida.ohlin@projektutveckling.se

/April 2010

 

Namn: Klara Harmark.

Avgångsår: 2005 JHS9:3B

Utbildning: Läser sedan 2008 Arkitektur, Visualisering och Kommunikation allmänt benämnt AVK, i Malmö. Programmet är 3-årigt och efter det planerar jag att läsa vidare mer inom form/arkitektur/stadsutveckling.

Bor: Malmö

Övrigt: Har direkt efter studenten läst Spanska (Castellano) på ABC College i 3 månader. Jobbade sedan i Barcelona i ytterligare 3 månader med telefonförsäljning på Connecta Call Center. Har efter det läst Press- och litteraturvetenskap A och B i Lund i ett år. Även arbetat i Norge på "Get" (Norges motsvarighet till Com Hem) med orderregistrering via ett bemanningsföretag (Kelly services).

Kontakt: klara_harmark@hotmail.com

/April 2010

Elevsidor

Toggle module

Aktuellt

Toggle module

Välkommen till Öppet Hus lördagen den 23/11 kl 10-13. Samhällsprogrammet finns på Trädgårdsgatan 25, Naturprogrammet på Gasverksgatan 17.

Toggle module
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se