Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

SP12 - Student 2007

Namn: Jennifer Dahlgren

Avgångsår:2007 SP12:3A

Utbildning: Jag pluggar på Folkhögskola, ett år lång utbildning. Jag är klar i juni detta året, då ska jag börja jobba igen. Ska nog ut och resa lite till hösten och till våren blir det studier vid högskola eller universitet ifall jag kommit på vad jag vill bli.

Bor:

Övrigt: Efter studenten enligt mig jobba, res, ha kul! Börja inte plugga direkt. Ta en välförtjänt paus först, bara den inte blir allt för lång, då kan det bli svårt att börja plugga igen. Redan när jag gick på JHS hade jag helgjobb på Folk å Rock och på The Tivoli, så jag fortsatte helt enkelt att jobba där efter att jag tagit studenten. Sen reste jag lite och var på en massa olika festivaler, levde livet.

Kontakt: jennifer_dahlgren@hotmail.com

/April 2010

 

Namn: Anna Hedlund

Avgångsår: 2008 SP12:3A

Utbildning: Jag hade tänkt börja plugga till hösten 2011, då jag förhoppningsvis ska läsa kriminal baserad psykologi i Brighton eller Southampton. Men vi får se vad som händer!

Bor:London

Övrigt: Efter studenten så började jag jobba heltid som värvare för Greenpeace, det hade jag redan gjort i cirka 4 månader men då bara timanställd. Jag har bott i London i ett och ett halvt år snart och jag älskar det till tusen. Jag har haft lite olika jobb, bland annat har jag jobbat som turistguide och servitris. Just nu jobbar jag som serverings och personal ansvarig på en italiensk bistro, har jobbat där i över ett år. Ett extremt krävande men sjukt roligt jobb. Jag hade tänkt börja plugga till hösten 2011, då jag förhoppningsvis ska läsa kriminal baserad psykologi i Brighton eller Southampton. Men vi får se vad som händer! Mitt råd till blivande studenter det är att inte lyssna på någon annan än dig själv. Du kan plugga hur mycket du vill men det är ingenting som slår livserfarenhet.

Kontakt: annzy_hedlund@hotmail.com

/April 2010

 

Namn: Mikael Blomqwist

Avgångsår: 2008 12:3A

Utbildning: Efter studenten började jag plugga medie- och kommunikationsvetenskap i Lund. Läser just nu programmet för strategisk kommunikation (med digital utveckling) på Campus i Helsingborg

Bor:

Övrigt: Jag jobbar även som säljare åt Kjell & Co samtidigt som jag precis startat ett eget företag (en kommunikationsbyrå) tillsammans med en kompis. Efter studenten gör det som känns bäst, men planera gärna i god tid så blir risken mindre att man bara går hemma.

Kontakt: mikael_blomqwist@hotmail.com

/April 2010

 

Namn: Ronja Jensen

Avgångsår: 2008 SP12:3B

Utbildning: Pluggar första terminen på socionomutbildningen här på campus i Helsingborg.

Bor: Helsingborg

Övrigt: När jag tog studenten reste jag runt i Egypten, sen bosatte jag mig i Stockholm och jobbade lite.

Kontakt: ronja.jensen@hotmail.com

/April 2010

 

Namn: Tilda Petersson

Avgångsår: 2008 SP12:3B

Utbildning:

Bor: Nederländerna

Övrigt: Efter gymnasiet tog jag en 16 veckors kurs i tyska i Berlin. Jag bokade denna genom STS sprakresor och bodde i en familj. Kan verkligen rekommendera Berlin som stad om man vill plugga tyska. Där finns massor att titta pa; fina byggnader, massor med museum, enormt mycket historia och utelivet är hur bra som helst. Efter Tyskland flyttade jag tillbaka till Sverige i nästan tio mander och jobbade som servitris. Jobbar nu på ett företag i Nederländerna som heter Sitel

Kontakt: tilda.petersson@live.com

/April 2010

 

 

Elevsidor

Toggle module

Aktuellt

Toggle module

Välkommen till Öppet Hus lördagen den 23/11 kl 10-13. Samhällsprogrammet finns på Trädgårdsgatan 25, Naturprogrammet på Gasverksgatan 17.

Toggle module
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se