Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Leo: Skolan är flexibel

Leo: Skolan är flexibel

Jag är intresserad av kultur och politik, mest i miljön, sen har jag alltid velat lära mig japanska, och skolan verkade bidra med mycket språk och kultur kombinerat med att skolan var liten.

Så här berättade Leo när han nyss börjat på skolan:
Hej, jag heter Leo och har valt Internationella Gymnasiet och Hum-programmet. När jag först besökte Internationella Gymnasiet och kände den trevliga atmosfären, så blev det ganska uppenbart för mig att det skulle bli mitt förstahandsval. (Och så,fick jag våfflor vid ett besök, vilket aldrig skadar.)

Sen jag har börjat så har jag upptäckt att mina första intryck var i stort sett korrekta. Ämnena är roliga, lärarna är trevliga och det är också eleverna vare sig om det är i min klass eller dom som går i tvåan och trean. 

Några av mina favoritämnen hittills är: japanska - för det är ett språk som fascinerar mig, psykologi  - eftersom det är ett nytt ämne och att lära sig om varför folk gör som dom gör är intressant, samhällskunskap - för att jag är intresserad i miljö och politik. Det är mina favoritämnen fast jag har svårt att komma på något ämne som jag inte gillar, för att jag tycker själv att lärarna gör ett väldigt bra jobb i att göra ämnerna intressanta. 

Det allra bästa med skolan är enligt mig att den är flexibel och allting är inte skrivet i sten, utan som ett exempel från min egen erfarenhet är att jag ville plugga lite högre matte, mattelektionen därefter jag hade sagt det så gjorde min mattelärare en grupp där jag och några andra skulle plugga till matte 4 istället för matte 3. Att skolan är så flexibel gör den bekväm och den ideala skolan för mig. /Leo

Välja skola

Toggle module
Toggle module
Toggle module
Toggle module
SPRINT Språkintroduktionsklass

Vår lärare Gustav

Toggle module
Toggle module