Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Vilhelm: Det ligger nära stationen

Vilhelm: Det ligger nära stationen

Lärarna som jobbar här är trevliga och roliga. Elever och lärare kommer mycket bra överens och jag har fått en massa nya vänner.

Så här berättade Vilhelm när han nyss börjat på skolan:
Hej!
Mitt namn är Vilhelm och jag går mitt 1:a år på gymnasiet. Jag studerar just nu på Internationella Gymnasiet i Uppsala. Jag valde det här gymnasiet för att det ligger nära tågstationen och det har fixat nya fräscha lokaler, men det är inte allt! Lärarna som jobbar här är trevliga och roliga. Elever och lärare kommer mycket bra överens och jag har fått en massa nya vänner.

Jag går den humanistiska linjen, vilket innebär att jag läser mycket språk. Engelska och svenska är obligatoriska, men jag läser också spanska, tyska och arabiska.  Jag minns fortfarande min första dag. Jag var nervös över att ingen som gick på skolan skulle vilja umgås med mig, men jag hade fel. Inom två dagar hade jag flera nya vänner, kanske till och med en dag?

Jag älskar filosofi. Mer än något annat! Jag kommer ihåg när min mamma hittade en sida som visade vad för kurser man kunde läsa på Internationella Gymnasiet. När jag såg filosofi blev jag så förtjust i skolan att jag ville ansöka med en gång. En vän till mig hade berättat om att hon har vänner som går på skolan. Jag tror till och med att hon sa att de trivdes mycket bra där.

 Jag funderade därför ett tag och om jag skulle inse att jag hade gjort helt fel val av skola. Ja då skulle jag få slå en sten i skallen på mig själv för det här är en utmärkt skola med bra lärare, bra mat ifrån restaurangen på andra sidan gatan, och jag garanterar att man kan få flera nya vänner. Tack för mig. /Vilhelm

 

Välja skola

Toggle module
Toggle module
Toggle module
Toggle module
SPRINT Språkintroduktionsklass
Toggle module