Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Marium: Alla pratar med alla

Marium: Alla pratar med alla

Jag har alltid varit helt besattav Indien och Japan. Det fick mig vilja veta mer om andra kulturella länder och dess historia. Då var det bestämt att jag ville börja på Humanistiska programmet (KULTUR).

Så här berättade Marium när hon nyss börjat på skolan:
Hej Hej!
Från början hade jag ingen aning om vad för linje jag skulle söka in till. Det jag helst ville var att kunna hitta nya kompisar som jag kunde känna mig trygg med och som har samma intressen som jag.  Hemma var jag uppvuxen med den sydasiatiska kulturen och det var väldigt annorlunda från vad mina andra klasskompisar hade det hemma.

Jag har alltid varit helt besatt av Indien och Japan. Det fick mig vilja veta mer om andra kulturella länder och dess historia. Då var det bestämt att jag ville börja på Humanistiska programmet (KULTUR). 

Jag hade två skolor att välja mellan. Min SYV bokade in en ’’prova på dag’’ i Internationella Gymnasiet åt mig. När jag väl kom in i skolan såg det ut att det var en ganska mysig skola. Klassen jag fick prova på hos var jättesnälla. De hälsade på mig och behandlade mig som om jag vore en av dem.  Det var så lugnt och tyst inne i deras klassrum. Lärarna var så avslappnande nära eleverna. Ingen i skolan verkade vara ensam eller utstött. Alla pratade verkligen med alla. Jag kände direkt att jag ville börja i Internationella Gymnasiet.

Just nu ångrar jag inte ett dugg att jag sökte in till Internationella. Jag trivs verkligen här och är alltid på bra humör när jag är i skolan! /Marium

Välja skola

Toggle module
Toggle module
Toggle module
Toggle module
SPRINT Språkintroduktionsklass
Toggle module