Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Hjalte: Det bästa är språkundervisningen

Hjalte: Det bästa är språkundervisningen

Jag tycker verkligen om skolan och stämningen här. Det är en liten skola där det finns en sammanhållning mellan eleverna. Här hittar man vänner i olika klasser och årskurser.

Så här berättade Hjalte när han nyss börjat på skolan:
Hej!
Jag valde faktiskt först Internationella Gymnasiet som ett reservval och jag tänkte gå på en annan skola. Efter att jag hade funderat lite på att jag ville läsa mer språk, ändrade jag mig och efter att jag hade varit på ett öppet hus och sett skolan så började jag verkligen tycka om skolan och stämningen. På sista dagen för omvalet så bytte jag mitt förstahandsval till Internationella Gymnasiet och jag är väldigt glad att jag gjorde det omvalet.

På andra skolor som jag har gått på har klasserna och årskurserna varit något skilda. Men här har jag vänner i olika klasser och årkurser, vilket jag tror gör mycket för trivseln, då man alltid kan se någon som man känner och det gör att man som etta känner sig välkommen och trygg på skolan.

Det bästa med skolan enligt mig är språkundervisningen, jag älskar att läsa språk. Just nu läser jag tyska och italienska i skolan och utanför skolan läser jag serbiska. Det jag gillar med språkundervisningen är att språklärarna är mycket bra på sitt språk och att språklärarna pratar på språket under lektionerna vilket jag tycker är viktigt och roligt. /Hjalte

Välja skola

Toggle module
Toggle module
Toggle module
Toggle module
SPRINT Språkintroduktionsklass
Toggle module