Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Delal: En lagom stor skola

Delal: En lagom stor skola

Det är verkligen en skön stämning i skolan. Alla verkar trivas här och är jättetrevliga.Jag har gått på Internationella Gymnasiet i cirka 2 månader nu och jag är redan helt säker på att jag har valt rätt.

Så här berättade Delal när hon nyss börjat på skolan:
Hej!
Jag heter Delal och går på Internationella Gymnasiet.  Jag tycker att det var ganska svårt att välja ett gymnasium eftersom att man hörde så många olika saker om alla skolor. Jag frågade min syster om råd och hon pratade om alla möjliga skolor och tog upp Internationella Gymnasiet här i Uppsala. Jag blev ganska intresserad och ville veta mer så jag läste mer om skolan på nätet. Efter det så blev jag ganska säker på vilken skola jag skulle välja, nämligen IGU.

IGU är en lagom stor skola vilket är perfekt och var en utav anledningarna till att jag valde skolan.
Jag valde samhällsvetenskapliga inriktningen eftersom att jag inte är riktigt säker på vad jag vill bli i framtiden men jag vet att jag vill jobba med människor utomlands.

Först så var jag ganska nervös eftersom att jag inte kände någon på den skolan och att inga av mina kompisar skulle välja IGU, men den känslan gick över efter att ha träffat mina nya klasskamrater.

Lärarna är duktiga och väldigt hjälpsamma och de vill verkligen få ur det bästa från en. Skolan hjälper mig i mina studier och om jag kommer efter i något ämne så finns det extra hjälp på skolan och där kan man lätt komma igång igen.

Det är väldigt svårt att göra ett gymnasieval och man måste vara säker på att det är vad man själv vill och inte vad någon annan vill. Om  du känner dig osäker och inte kan bestämma dig så kan du prata med din SYV eller dina föräldrar. Det viktiga är dock att du väljer det du känner är bäst för dig. Lycka till!! / Delal

Välja skola

Toggle module
Toggle module
Toggle module
Toggle module
SPRINT Språkintroduktionsklass

Vår lärare Gustav

Toggle module
Toggle module