Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Anna: Man lär sig massor

Anna: Man lär sig massor

Jag visste inte vad jag ville bli eller göra med mitt liv förutom att resa och plugga vidare efter gymnasiet. Detta gjorde SAM-programmet på Internationella perfekt, då man redan i tvåan får åka på en resa.

Så här berättade Anna när hon nyss börjat på skolan:
Hej där!
Jag heter Anna och går i ettan på Internationella Gymnasiet. När jag skulle välja gymnasium så var jag nästan helt säker på att jag ville gå på just Internationella. Min yngste storebror gick här för några år sedan och hans ord om skolan fick mig att bli nyfiken och vilja börja här.

Jag visste inte vad jag ville bli eller göra med mitt liv förutom att resa och plugga vidare efter gymnasiet. Detta gjorde SAM-programmet på Internationella perfekt, då man redan i tvåan får åka på en resa. De senaste åren har det varit Indien och New York men detta varierar från år till år. Själv skulle jag väldigt gärna vilja åka till Indien och uppleva en oförglömlig resa.

Jag har nu gått här i ca 2 månader och jag trivs otroligt bra. Min brors ord om skolan är sanna. Skolan är liten vilket gör att det blir en helt annan stämning här. Man vet nästan vilka alla är och man kan prata med alla. Lärarna är trevliga, roliga och får lektionerna att bli intressanta och roliga samtidigt som man lär sig massor. Lärare och elever kommer väldigt bra överens, man kan både prata och skämta med varandra utan några problem.

Jag vet att det kan vara svårt att välja gymnasium och att vissa av er kanske har panik just nu och vet inte alls vad ni vill. Ta det lugnt, andas!

Gå på Gymnasiemässan, Öppet Hus och Prova på-dagar. Prata med din SYV, din familj, släkt och vänner. Rätt som det är så faller allt på plats och ni kommer hitta rätt gymnasium för just er. Kanske är det Internationella. Men kom ihåg, det är ditt val! / Anna

Välja skola

Toggle module
Toggle module
Toggle module
Toggle module
SPRINT Språkintroduktionsklass
Toggle module