Du är här:
EHG:s målbild

Publicerad: 2019-03-18 15:23

Utvecklingen av den pedagogiska verksamheten går ständigt framåt. Under starten av läsåret 2018/19 har vi tagit fram en målbild för Einar Hansengymnasiet.

Einar Hansengymnasiets målbild

Vår målbild har sin grund i den forskning som Maria Jarl, Ulf Blossing och Klas Andersson har gjort kring " Att organisera för skolframgång".

Eleverna möts av höga förväntningar från lärare och rektorer. De vet vad som förväntas av dem, så väl i lärandesituationen som i sociala sammanhang. De möts av tydliga ramar och liknande undervisningsupplägg över årskurs-och ämnesgränser. Elevernas styrkor och utvecklingsmöjligheter i lärandet är kända av hela lärarkollektivet. Sammantaget skapar det en trygghet, stabilitet och kontinuitet i elevernas lärandemiljö som är gynnsam för lärandet.