Sök Meny
Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar

Yrkeshögskola

Folkuniversitetet har YH-utbildningar inom många olika branscher. Utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i samarbete med arbetslivet.

En yrkeshögskoleutbildning genom Folkuniversitetet ger dig professionell kompetens inom ett yrkesområde där efterfrågan på personal är stor och samarbetet med branschen är en viktig del. Representanter från företag och organisationer är med och utformar alla yh-utbildningar.

Alla YH-utbildningar innehåller en praktikperiod, LIA - lärande i arbete. När du läser någon av Folkuniversitetets yh-utbildningar har du även möjlighet att göra din LIA-period utomlands.

Välkommen till Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar!

Ekonomi, administration, försäljning

Är du intresserad av ekonomi, försäljning eller administration? Arbeta som säljare, redovisningsekonom eller konceptutvecklare.

Teknik, tillverkning

Arbeta med teknik eller tillverkning av möbler, musikinstrument och mycket mer. Läs gärna mer om våra utbildningar och tittat på de filmer där våra deltagare berättar om sina studier och erfarenheter.

Hälso- och sjukvård, socialt arbete

Gå en yrkeshögskoleutbildning som leder till jobb inom hälso- och sjukvården. Inom vård och omsorg finns ständiga behov av arbetskraft.

Data/IT

Gå en yrkeshögskoleutbildning inom IT och data på Folkuniversitetet. Du kan till exempel utbilda dig till apputvecklare eller IT-tekniker.

Kultur, media, design

Här hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom kultur, media och design. Du kan till exempel utbilda dig till bildbehandlare eller fotograf hos oss.

Miljövård, miljöskydd

Här hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom miljövård, miljöskydd och natur.

Samhällsbyggnad, byggteknik

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Säkerhetstjänster

Yrkeshögskoleutbildningar inom området säkerhetstjänster som till exempel arbetsmiljöingenjör.

Transporttjänster

Är du intresserad av ett arbete inom transportsektorn? Vi har yrkeshögskoleutbildningar med hög kvalitet inom området.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila