Du är här:
Enstaka kurs: Design med omtanke, Tibro

Design med omtanke, Tibro (Enstaka kurs)

Kursen ger dig grundläggande branschkunskaper om skillnader i privat och offentlig interiör och även inom olika branschsegment.

Kursinformation

Fakta

I den här kursen får du en förståelse för projektering med utgångspunkt i inredningskommunikation. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i rumsgestaltning, såsom kännedom om hur kommunikativa rum visualiseras och skapas där rummet fungerar som informationsbärare genom förståelse för rumsvolym, rumsfunktioner, rummets material och hur rummet påverkas och formas av dagsljus och belysning samt rummets ljud. Du tränas i att se en visuell helhet: Förslag och resultat ställs i relation till människan och hennes behov av funktion och upplevelse samt även det givna rummets förutsättningar och sammanhang. Dessa kunskaper ökar förståelsen vid val av relevanta material, färger, möbler och belysning. Du tränas också i visualisering och tillverkning av enkelt underlag för presentation, satt i relation till aktuell mottagare.

Utbildningsstart:
Meddelas senare
Behörighet:
Grundläggande behörighet
Omfattning:
20 YH-poäng (4 veckor)
Antal platser:
Meddelas senare
Antal veckor LIA:
Efter utbildningen kan du arbeta som:
(Denna kurs är en del av YH-utbildningen Projektkoordinator inom möbel- och inredningsbranschen)

Kontaktinformation:

Kenneth Modin, Skolchef

Telefon: 073-707 64 04

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Kultur, media, design

Toggle module