Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
YH, Ekonomi, administration, försäljning

YH-utbildningar inom ekonomi, administration och försäljning

Är du intresserad av ekonomi, försäljning eller administration? Arbeta som säljare, redovisningsekonom eller konceptutvecklare.

Vi har flera olika yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi och försäljning. YH-utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla YH-utbildningar innehåller en kvalificerad praktikperiod, LIA (lärande i arbete).

  • Optikerassistent med säljkompetens, Uppsala

    Som Optikerassistent är du inte bara assistent. Du är butiksvärd, säljare, glasögonstylist, verkstadspersonal och butikens ansikte utåt. Du har öga för stil och ett bra kundbemötande. Ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan till ett kreativt yrke med goda framtidsutsikter! Nästa utbildningsstart är hösten 2019.

  • Redovisningsekonom med lönekompetens, Uppsala

    Som Redovisningsekonom arbetar du löpande med bokföring, redovisning, deklaration, fakturering, ekonomisk rådgivning och bokslut på företag, organisationer och kommuner, eller som konsult på en redovisningsbyrå. Nästa utbildningsstart är i september 2019.

  • Internationell säljare och marknadsförare, Umeå

    Pågående utbildning. Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

Ekonomi, administration, försäljning

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan