Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Sfideltagare

Hvilan Sfi Malmö

Välkommen till Hvilan Sfi Malmö! Vi erbjuder individuella studier anpassade efter din nivå och din studiebakgrund. Du får möjlighet att snabbt nå ditt mål genom att läsa svenska för invandrare (Sfi, Studieväg 2) eller jobbförberedande Sfi med fokus på din kompetens och arbetslivet för att du snabbare ska kunna komma ut i det svenska yrkeslivet.

Vem riktar vi oss till?

På Hvilan Sfi Malmö studerar du 15 timmar i veckan (3 timmar/dag). Sfi studieväg 2 riktar sig främst till dig som studerat upp till gymnasienivå i ditt hemland. Jobbförberedande Sfi riktar sig främst till dig som satsar på kompetenser för att komma ut på arbetsmarknaden.

Det är bra om du har en viss datorvana då vi ofta arbetar digitalt.

Vi har löpande kursstart.

Vårt samarbete

Huvudman för vår skola är Folkhögskolan Hvilan som samverkar med Folkuniversitetet. Folkhögskolan Hvilan är ansvarig för våra utbildningar och har betygsrätt i Sfi. Med hjälp av välutbildade lärare och Folkuniversitetets digitala lärplattform bedriver Folkhögskolan Hvilan Sfi-undervisning i Folkuniversitetets lokaler.

Hitta till oss

Du hittar oss i Folkuniversitetets lokaler på Fosievägen 8 i Malmö. Du kan lätt ta dig hit med buss och det finns parkering utanför skolan.   

För busstider se Skånetrafikens hemsida

Ansök här

Toggle module

Vill du studera hos oss? Besök Vägledningscentrum på Föreningsgatan 9 för att göra en anmälan till Hvilan Sfi Malmö.

Huvudman

Toggle module
Folkhögskolan Hvilan

Här finns vi

Toggle module