Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Bild på Nadia

Avsnitt 1: Nadia Abdurachman

I avsnitt 1 berättar 28 åriga Nadia från Uigur i Kina sin historia. Nadia har pluggat dans i Bejing, språk och kultur i Tokyo och 2011 studerade hon svenska för invandrare på Folkuniversitetet i Malmö.

Här kan du lyssna på första avsnittet och även klicka dig vidare till iTunes så du kan prenumerera på kommande avsnitt i din poddläsare.

OBS! Om du har en Androidenhet kan du lyssna på avsnitten här. Tänk på att inte klicka på Öppna i iTunes utan klicka på avnitten i nederkanten på fönstret där det står Artist, Titel mm.

Om Sfi-podden
Sfi-podden är resultatet av ett utvecklingsprojekt inom SFI på Folkuniversitetet som påbörjades i juni 2013 och som nu har avslutats. Teamet som deltagit i projektet har gått utbildning för att lära sig hur man bygger upp podcasts med koncept, dramaturgi och manus men också intervjuteknik och redigeringsteknik.

Ett studiematerial bestående av instuderingsfrågor och ordlistor har tagits fram till varje avsnitt i syfte att användas som läromedel för lärare inom Sfi. Materialen finns att ladda ner under rubriken Studiematerial ovan.

Sfi Intensivkurs

Toggle module