Du är här:
komvux polstjärnegatan

Här hittar du aktuell information för Komvux på Olskroksgatan 32.

Sportlov vecka 7 - avvikande öppettider

Nästa vecka är lärarna lediga, och skolan har öppet måndag-fredag kl. 8.00-16.00 enbart i våning 1. Eleverna har möjlighet att träffa administrationen, studie- och yrkesvägledningen, specialpedagogen och skolledningen. Andra våningar är stängda. Om du som elev önskar använda skolans dator för dina studier under nästa vecka, går det bra att låna en bärbar dator från administrationen mot din legitimation som lämnas som en pant, och sätta dig i sal 101 eller 102 för att arbeta. Datorn får ej tas ut från skolan.

• 2018-01-31

Schema

Aktuellt schema för dina lektioner hittar du här.

• 2018-05-17

Information januaristarten 2019

Viktig information till dig som startar din utbildning hos oss i januari 2019.

• 2017-12-20

Kursstart grupp

Nedan finner du information som är viktig inför din kursstart.

• 2017-12-19

Kursstart Flex- och distansundervisning

• 2018-01-31

Ansökningsperioder

• 2017-09-29

Viktig information om kursstarter

På din kallelse som du får via post från Arbetsmarknad och vuxenutbildning eller via e-post från Folkuniversitetet, ser du vilken dag och vilken tid du har ditt första lektionstillfälle. Kom ihåg att det krävs studieaktivitet från första kursveckan för att du ska behålla din kursplats. Meddela skolan så snart som möjligt om du har för avsikt att inte påbörja din kurs.

• 2017-09-29

Intygsbeställning

Beställning av studieintyg

Olskroksgatan

Olskroksgatan 32, 416 66 Göteborg, Sverige

Grupp, flex eller distans?