Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurs tyska Freiburg

Språkkurser i Freiburg

Freiburg im Breisgau är en mycket levande och vacker universitetsstad som ligger i Tysklands sydvästra hörn, vid foten av det stora skogs- och bergsområdet Schwarzwald.

Freiburg har 220 000 invånare, varav över 30 000 är studenter och som i stor utsträckning påverkar livet i staden. Universitetet som grundades 1457 är ett av Tysklands namnkunnigaste och den gamla stadskärnan vittnar om en mer än 900 år gammal historia.

Freiburg är litet nog för att känna sig ”som hemma” redan första dagen, men samtidigt stort nog för att vara internationell, spännande och livlig. Staden är full av mysiga caféer, restauranger och barer och det kulturella utbudet är stort. Den trevliga atmosfären och det milda klimatet – Freiburg är den varmaste och soligaste staden i Tyskland - gör staden till en perfekt plats för språkstudier.

Landskapet som präglas av berg, vinrankor, fruktodlingar, pittoreska små byar och en böljande grönska erbjuder en mängd vackra och intressanta utflyktsmål. Missa inte att besöka Frankrike och Schweiz som ligger alldeles i närheten av Freiburg!

Våra kurser i Freiburg (0)

Tyvärr finns det inga kurser just nu. Kontakta oss om du vill göra en intresseanmälan.

Språkkurser

Toggle module

Alpadia Langage Schools, Freiburg

Toggle module

Werderring 18, Freiburg

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se